Græsslåning

Græsslåning

Har du brug for hjælp med græsslåningen? Teos Haveservice slår dit græs for dig!

Vi sørger for, at dine græsplæner er veltrimmede og præsentable igennem hele græssets vækstperiode fra forår til efterår.

Vi indgår gerne faste aftaler om græsslåning, så du ved, at dine græsplæner altid er pæne og nyslåede.

Vi kommer også ud til enkeltopgaver med græsslåning, når du ringer efter os.

Vi slår græs for såvel private bolig- og sommerhusejere som for virksomheder, boldklubber og boligforeninger. 

Som haveejer er der nok at gøre. Når du overlader græsslåningen til os, bliver der mere tid til rent faktisk at nyde livet i din have. Hvis du har et sommerhus med en græsplæne, er det godt at vide, at græsset bliver slået, selvom du måske ikke selv kommer til huset så tit. Hvis du udlejer sommerhuset, vil dine gæster også sætte pris på at komme til et hus med en nyslået og lækker græsplæne.

Ejer du et hotel eller en virksomhed med store grønne arealer – så er en nyslået græsplæne med til at sende et vigtigt signal til dine kunder. En nyslået græsplæne vidner om ordentlighed og giver et godt indtryk af din virksomhed.

Sidder du med ansvar for boldbanerne i en boldklub, så har du også en stor interesse i, at græsset holdes pænt på klubbens boldbaner.

Græsslåning i parker og fælles grønne arealer omkring en boligforening giver gæster og beboere gode muligheder for at nyde de smukke omgivelser.

Uanset hvem du er – og om du vil have fast ugentlig græsslåning, eller du blot vil have, at vi kommer et par gange i løbet af sommeren – så er vi parat til opgaven.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud


    Ved billeder over 1mb send direkte på kontakt@teoshaveservice.dk    Anbefalinger

    Hvad siger vores kunder

    ANDRE SERVICES

    Hvad vi ellers tilbyder